Ross Video

Az élő produkciók iránt elkötelezett Ross Video, megbízható technológiákat tervez, gyárt és szállít, melyek kivételes hatékonyságot biztosítanak olyan, élő videó produkciók számára, melyeket több milliárd néző követ a világ minden táján, nap, mint nap. A Rossz Video célja, hogy felhasználói könnyen készítsenek hír-, időjárás- és sportközvetítéseket, látványos anyagokat jeleníthessenek meg stadionok kivetítőin, törvényhozó testületek székházában, szórakoztató/show műsorokban, könnyűzenei koncerteken és inspiráló tartalmakat mutassanak templomokban.

A könyörtelenül innovatív Rossz Video világszerte a legszélesebb termékkört és szolgáltatást kínálja „bővített valóság” és virtuális szettek, hordozható élő-esemény megoldások, valós idejű grafika, robotkamera, social-media management, produkciós képkeverők, routerek, infrastruktúra eszközök, videó szerverek, hírrendszer és más területeken. A Ross termékek és szolgáltatások szoros integrációban lettek tervezve, ezáltal páratlan választási lehetőséget kínáljanak a felhasználóknak a zökkenőmentes összedolgozáshoz és harmadik gyártóval történő kapcsolódáshoz.

Ross eszközök több mint 100 országban működnek napi 24 órás, évi 365 napos üzemidővel annak érdekében, hogy előállítsanak vagy szétosszanak különböző videó és audio jeleket. 

Képviseletek a világban:

A Ross Video főhadiszállása Iroquois-ban, Ontario államban van, és van egy R&D részlege Ottawa-ban is. További irodái New York-ban, az Egyesült Királyságban, Austráliában, Szingapúrban, Németországban, Kínában vannak, Thaiföld és Brazília után további irodák nyitását tervezik.