Norwia

A képviselet címe:
Norwia AS
Kilgata 12
N-3217 Sandefjord
Norway

Posta cím:
Norwia AS
Kilgata 12
N-3217 Sandefjord
Norway

Telefon: +47 33 45 20 90
E-mail: info@norwia.no
URL: www.norwia.no

 

 

 

A Norwia a felső kategóriás broadcast gyártók egyike, globális tervező és gyártó cég, innovatív médiatermékeit elsősorban műsorszolgáltatók és távközlési szolgáltatók használják szerte a világon. Az üzleti filozófiája a kiváló minőségű, rugalmas, többfunkciós, megbízható és költséghatékony termékek kifejlesztése és gyártása.

A Norwia évtizedes szakértelemmel rendelkezik a száloptikás vezetők terén, alapvető kompetenciákkal rendelkező műsorszolgáltató iparágban, a manapság elérhető legújabb technológiát alkalmazó Norwia termékeket a legmagasabb szintű kritériumokat igénylő alkalmazásokban használják.

Eszközeinek fejlesztése és gyártása is Norvégiában történik, forgalmazói az egész világon megtalálhatók. A Norwia felépített egy globális értékesítési hálózatot, és büszkék arra, hogy olyan kiváló minőségű termékeket szállítanak, amelyek ügyfeleik számára maximális kényelmet és bizalmat biztosítanak. Ezt tovább erősíti a Norwia befektetési megtérülési lehetősége (ROI), a megfizethető árképzés, a minőség, az alacsony karbantartási költség, és az, hogy termékeik sokféle megoldást kínálhatnak.

A Norwia filozófiája az ügyfél legelső helyre sorolása, ennek szellemében helyezi piacra termékeit, felhasználva a maximális szaktudást és a múltbéli fejlesztési tapasztalatait:

– Versenyképes technológia
– Magasan képzett szakmber gárda
– Egészséges üzleti filozófia és megoldások
– Ügyfélközpontú ideológia